Aktuality
    Šport
    Diva
    Najmama
    Živé
    Recepty
    Dobrú chuť
    Slovník
12 °C - Bratislava
štvrtok 15. 5. 15. 5. Žofia Sofia

/images/tipsport/tipsport-logo.svg
  • Futbal
    • Slovensko
      • Niké liga
        Niké liga
        ProgramTabuľkyKluby
      • MONACObet liga
        MONACObet liga
        ProgramTabuľkyKluby
      • Slovnaft Cup
        Slovnaft Cup
        ProgramTabuľkyKluby
      • Reprezentácie
        Reprezentácie
    • Svet
      • Chance Liga
        Chance Liga
        ProgramTabuľkyKluby
      • Premier League
        Premier League
        ProgramTabuľkyKluby
      • LaLiga
        LaLiga
        ProgramTabuľkyKluby
      • Serie A
        Serie A
        ProgramTabuľkyKluby
      • Bundesliga
        Bundesliga
        ProgramTabuľkyKluby
      • Ligue 1
        Ligue 1
        ProgramTabuľkyKluby
      • Liga majstrov
        Liga majstrov
        ProgramTabuľkyKluby
      • Európska liga
        Európska liga
        ProgramTabuľkyKluby
      • Konferenčná liga
        Konferenčná liga
        ProgramTabuľkyKluby
      • Kvalifikácia na MS 2026
        Kvalifikácia na MS 2026
        ProgramTabuľkyKluby
      • Liga národov
        Liga národov
  • Hokej
    • Svet
      • MS v hokeji 2025
        MS v hokeji 2025
      • NHL
        NHL
      • Tipsport extraliga
        Tipsport extraliga
      • MS v hokeji do 20 rokov
        MS v hokeji do 20 rokov
      • Ďalšie
        Ďalšie
    • Slovensko
      • Reprezentácie
        Reprezentácie
      • Tipos extraliga
        Tipos extraliga
      • Slovenská hokejová liga
        Slovenská hokejová liga
  • Tenis
    • Turnaje
      • Australian Open
        Australian Open
      • Roland Garros
        Roland Garros
      • Wimbledon
        Wimbledon
      • US Open
        US Open
      • Ďalšie
        Ďalšie
    • Reprezentácia
      • Davis Cup
        Davis Cup
      • Pohár Billie-Jean Kingovej
        Pohár Billie-Jean Kingovej
  • MMA
  • Moto
  • Ostatné
    • Lyžovanie
    • Cyklistika
    • Basketbal
    • Hádzaná
    • Volejbal
    • Malý futbal
    • Florbal
    • Futsal
    • Atletika
    • Vodné športy
    • Americký futbal
    • Biatlon
    • Ďalšie
    • Šport Extra
    • Podcasty
  • VIDEO
    • Striedame!
    • Góly z bufetu
    • Kam si to kopol?
    • Trefné strieľanie
    • Olympijský videocast
    • Okom odborníka
    • Staredown
    • Ďalšie videá
    • Európska tvorba
  • VÝSLEDKY
    • Futbal
    • Hokej
    • Tenis
Prihlásenie alebo registrácia
Prihláste sa a pridajte sa ku hráčomFANS ARENA→
Prihláste sa
Ešte nemáte použivateľské konto?
Zaregistrujte sa
Login powered by
Menu
  • Program dňa
  • MS v hokeji 2025
  • Program
  • Tabuľky
  • Výsledky
  • Slovensko
  • Online prenosy
  • Najnovšie

oktagon 21

Paradeiser: Po Buchingerovi som sa poflakoval a prežieral. Sľubujem chladnokrvnosť namiesto pojašenosti
MMA

08:30 - 18.06.2021

Paradeiser: Po Buchingerovi som sa poflakoval a prežieral. Sľubujem chladnokrvnosť namiesto pojašenosti

Prvý súboj o titul pre mladých bojovníkov zväčša nekončí úspechom. Obzvlášť, keď v opačnom rohu stojí všetkými masťami mazaný súper. Slovák Ronald Paradeiser (24 rokov, bilancia 11-7) to zažil v januári.

Oktagon 21: Pozrite si zápasy hlavnej karty. Buchinger získal titul, Boráros prehral
MMA

09:25 - 07.02.2021

VIDEOOktagon 21: Pozrite si zápasy hlavnej karty. Buchinger získal titul, Boráros prehral

Oktagon 21 otvoril nové desaťročie na domácej MMA scéne. Spoznali sme šampióna ľahkej váhy i hladných titulových vyzývateľov. Na druhej strane, hviezda kedysi najoslavovanejšieho bojovníka Gábora Borárosa hasne.

Ďatelinka: Karlos zdolal Attilu v rečnení 250:0 a ako to dopadlo v klietke? Drísty pred duelom filtrujem
MMA

14:40 - 05.02.2021

Ďatelinka: Karlos zdolal Attilu v rečnení 250:0 a ako to dopadlo v klietke? Drísty pred duelom filtrujem

Milan Ďatelinka (25) je talentovaný, no neskúsený a zožerie ho tlak, hlásil český bojovník MMA Karlos Vémola (35) po oznámení zápasu o titul v strednej váhe Oktagonu (uskutoční sa 27. marca). Slovenský bojovník v rozhovore pre ŠPORT.sk vyvrátil viaceré tvrdenia šampióna.

Trash talk v Rusku? Vyniesli by ma vo vreci, spomína Buchinger. Dúfa, že ho nečaká dlhá maródka
MMA

06:55 - 01.02.2021

Trash talk v Rusku? Vyniesli by ma vo vreci, spomína Buchinger. Dúfa, že ho nečaká dlhá maródka

Legendárny slovenský bojovník MMA Ivan Buchinger (34) v hlavnom zápase sobotňajšieho turnaja Oktagon 21 rozšíril zbierku titulov. V dueli o opasok v ľahkej váhe v čase 2:29 prvého kola uškrtil domácu nádej Ronalda Paradeisera. Pár hodín po víťazstve poskytol rozhovor pre ŠPORT.sk.

Gábor Boráros i nový šampión. Pozrite si najlepšie zábery z Oktagonu 21
MMA

04:45 - 31.01.2021

FOTOGábor Boráros i nový šampión. Pozrite si najlepšie zábery z Oktagonu 21

Slovenský bojovník Ivan Buchinger sa stal novým šampiónom ľahkej váhy v organizácii OKTAGON MMA. V čase 2:29 prvého kola v hlavnom zápase turnaja Oktagon 21 uškrtil krajana Ronalda Paradeisera. Pozrite si najlepšie zábery z celého turnaja

Buchinger uškrtil Paradeisera, získal titul! Ďalšia prehra Borárosa, Apollo vyzval dvoch šampiónov
MMA

00:05 - 31.01.2021

Buchinger uškrtil Paradeisera, získal titul! Ďalšia prehra Borárosa, Apollo vyzval dvoch šampiónov

Slovenský bojovník Ivan Buchinger (34) sa stal novým šampiónom ľahkej váhy v organizácii OKTAGON MMA. V čase 2:29 prvého kola v hlavnom zápase turnaja Oktagon 21 uškrtil krajana Ronalda Paradeisera (23).

Potvrdené! Vémola má súpera. Buď odídem s titulom, alebo nohami napred, odkazuje Slovák
MMA

22:25 - 30.01.2021

Potvrdené! Vémola má súpera. Buď odídem s titulom, alebo nohami napred, odkazuje Slovák

Úradujúci šampión strednej váhy v organizácii OKTAGON MMA Čech Karlos Vémola (35) spoznal súpera, proti ktorému bude premiérovo obhajovať titul.

Zvláštne vyjadrenie Lohorého: S Vémolom som neprehral
MMA

20:05 - 29.01.2021

Zvláštne vyjadrenie Lohorého: S Vémolom som neprehral

Oktagon 21 v sobotu od 18.00 otvorí tohtoročné dianie na domácej scéne zmiešaných bojových umení. V piatok prebehlo oficiálne váženie a najviac to podľa očakávaní iskrilo v hlavnom predzápase.

Buchinger: Ani pred zápasom o titul s McGregorom som necítil takýto tlak. Niečo je inak
MMA

16:55 - 29.01.2021

Buchinger: Ani pred zápasom o titul s McGregorom som necítil takýto tlak. Niečo je inak

Získal opasky v M1 a Cage Warriors, keď boli obe organizácie na vrchole. Conora McGregora v titulovom zápase vyprevadil do UFC. Stále aktívna legenda domácej scény a niekdajšia 18. najlepšia perová váha sveta Ivan Buchinger (34) je späť!

Návrat ku koreňom, Oktagon predstavil atraktívny formát turnajov. Drsné pyramídy, víťazi berú 10-tisíc
MMA

11:05 - 29.01.2021

Návrat ku koreňom, Oktagon predstavil atraktívny formát turnajov. Drsné pyramídy, víťazi berú 10-tisíc

OKTAGON MMA predstavil staro-nový a mimoriadne atraktívny formát turnajov. Vracia sa ku koreňom bojových športov. Zápasníci budú súperiť v osemčlennej pyramíde a víťaz, ktorý zdolá v jeden večer troch súperov, získa odmenu 10-tisíc eur.

Váženie pred Oktagonom 21 a oznámenie veľkých noviniek
MMA

08:30 - 29.01.2021

Váženie pred Oktagonom 21 a oznámenie veľkých noviniek

Organizácia OKTAGON MMA odštartuje nové desaťročie atraktívnym turnajom (v sobotu od 18.00) s titulovou čerešničkou v ľahkej váhe.

Paradeiser: Buchinger je legenda. Ukážem však, že aj sopliak dokáže veľké veci, keď dostane šancu
MMA

13:10 - 28.01.2021

Paradeiser: Buchinger je legenda. Ukážem však, že aj sopliak dokáže veľké veci, keď dostane šancu

Ronald Paradeiser (23) patrí k vyhláseným talentom domácej MMA scény. V podobe legendárneho Ivana Buchingera (34) ho podľa kritikov čaká priveľké sústo. Chce však dokázať ľuďom, že v boji o titul Oktagonu je hoden čeliť bývalej 18. najlepšej perovej váhe sveta.

Z favely cez UFC k titulu Oktagonu. Apollo: Mamu zmlátili, mňa chceli zastreliť. Ona je šampiónka
MMA

13:45 - 27.01.2021

Z favely cez UFC k titulu Oktagonu. Apollo: Mamu zmlátili, mňa chceli zastreliť. Ona je šampiónka

„Priateľu, predstav si to najhoršie pod pojmom ,život vo favele v Sao Paule’. Vynásob to dvoma a dostaneš podmienky, v ktorých som vyrastal,“ začala svoje veľké rozprávanie pre ŠPORT.sk bývalá 36. najlepšia ľahká váha sveta Leandro „Apollo“ Silva (35) túžiaci po titule v organizácii OKTAGON MMA.

Mám obavy o kariéru a život Borárosa. Má okolo seba nesprávnych ľudí, vraví Novotný
MMA

21:30 - 19.01.2021

Mám obavy o kariéru a život Borárosa. Má okolo seba nesprávnych ľudí, vraví Novotný

Má Gábor Boráros poslednú šancu zachrániť svoju kariéru? Skončí v prípade prehry s Čechom Matúšom Juráčkom?

Novotný: Prišli sme o milióny eur, no dvihli sme latku. Volajú mi manažéri známych mien z UFC
MMA

18:00 - 07.01.2021

Novotný: Prišli sme o milióny eur, no dvihli sme latku. Volajú mi manažéri známych mien z UFC

OKTAGON MMA organizoval turnaje aj v čase, keď mali ostatné športy stopku. Bojoval o výnimky a napokon má vzhľadom na okolnosti za sebou úspešný rok.

Štrbák proti Ryšavému na Oktagon 21. Škondrič: Čakajte bomby. Bratislavsko-trnavská nevraživosť nie je
MMA

12:40 - 07.01.2021

Štrbák proti Ryšavému na Oktagon 21. Škondrič: Čakajte bomby. Bratislavsko-trnavská nevraživosť nie je

Oktagon 21 (uskutoční sa 30. januára v Brne) prinesie okrem zápasu o titul v ľahkej váhe medzi Ivanom Buchingerom a Ronaldom Paradeiserom i ďalšiu atraktívnu slovenskú konfrontáciu v rovnakej divízii.

Oktagon vzal Legierskému titul, novým šampiónom bude Slovák. Boráros stojí nad priepasťou
MMA

07:15 - 31.12.2020

Oktagon vzal Legierskému titul, novým šampiónom bude Slovák. Boráros stojí nad priepasťou

Poliak Mateusz Legierski (7-0) sa vo februári stal prvým šampiónom organizácie OKTAGON MMA v ľahkej váhe. Na turnaji Oktagon Prime 3 zdolal na body Slováka Miroslava Štrbáka. Pár hodín pred koncom roka 2020 prišiel o opasok.

O násKontaktReklamaPravidláRSSKariéraPripomienkyCookiesGDPRNastavenie súkromia

© Ringier Slovakia Media s.r.o. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu. Spravodajská licencia vyhradená.

VÝSLEDKY
  • Futbal
  • Hokej
  • Tenis
  • Basketbal
TV Program
  • Futbal
    • Slovensko
      • Niké ligaNiké liga
      • MONACObet ligaMONACObet liga
      • Slovnaft CupSlovnaft Cup
      • ReprezentácieReprezentácie